ЈКП “10.октобар” Барајево у сарадњи са ЈКП Инфостан технологије позива своје кориснике да услуге: сакупљање И транспорт комуналног отпада плаћају електронски, само једним кликом, на мобилној апликацији и порталу е.Сандуче.

Мобилна апликација е.Сандуче доступна је корисницима на платформама iOS и Android и она се веома брзо и лако преузима на Google Play и App Store продавницама. Такође, на рачуну обједињене наплате налази се јединствен QR код за бесплатно преузимање апликације.

Порталу е.Сандуче може се приступити и са било ког рачунара или таблет уређаја путем линка https://esanduce.rs/prijava .

Платформа е.Сандуче омогућава корисницима да своје рачуне плате без трошкова провизије на најбржи и најбезбеднији начин, само једним кликом домаћим (Visa, Dina, Mastercard, Maestro, American Express), као и платним картицама издатим у иностранству, без одласка на шалтере платних институција и без чекања у редовима.

Месечни рачуни обједињене наплате, на којима су исказане услуге ЈКП “10. октобар” Барајево, доступни су корисницима већ од 1. умесецу, пре процеса штампе и дистрибуције на кућне адресе. Извршене уплате се одмах реализују, а предност у односу на остале начине плаћања је што директно преко наше платформе можете вршити плаћање на најсигурнији и најбржи начин.

За све додатне информације о платформи е.Сандуче корисницима је на располагању Бесплатан позивни центар 0800 011 018 за позиве из свих фиксних мрежа, број 011/395-44-20 за позиве из мобилних мрежа и е-маил адреса esanduce@infostan.rs.

Не губите своје време на шалтерима платних институција, плаћајте услуге ЈКП “10. октобар” Барајево на најефикаснији начин, уз уштеду времена и новца.